Een heel leven thuis …

terug

Wij willen dat u zich thuis op uw best voelt. Ook als u compacter gaat wonen. Ofwel: kleiner in oppervlakte, maar even groots in stijl en comfort. Onze creatieve ontwerpen maken u minder afhankelijk dankzij discreet ingebouwde, slimme oplossingen. Onzichtbaar en functioneel. Bovendien ontzorgen wij u voor 100% met een totaalservice.

Kom thuis met Casanier

  • Functionaliteit: comfort
  • Design: esthetiek
  • Degelijkheid: kwaliteit
  • Service: ontzorgend
  • Bekleding à la carte: eigen leder en -stofcollecties

“Wij zijn geen merkenstapelaars”
Waar de meeste interieurzaken mikken op merken en zich hiermee profileren, focust Casanier resoluut op product en kwaliteit. Originaliteit, comfort en afwerkingsgraad staan centraal, niet de naam op het label. Zo doorprikt Casanier eventuele luchtbellen in het segment. Want een sterk merk staat niet altijd garant voor kwaliteit.

30 jaar actief in de Belgische meubelsector
Dare to be different. Tegen de stroom in, maar nooit vergezocht.

Van Knokke over de Benelux tot daarbuiten …
Knokke is een knooppunt in België. Van over heel het land komen gelijkgezinde liefhebbers en meerwaardezoekers genieten aan zee. Daarom levert Casanier interieuroplossingen in België en tot ver daarbuiten, in samenwerking met de juiste logistieke partners.

In onze showroom vindt u een greep uit ons aanbod
Zie, voel en ervaar met al uw zintuigen de degelijkheid en afwerkingskwaliteit van ons aanbod. Wij maken het verschil in details en dat voelt u in onze showroom.